Решението да наемеш луксозен автомобил е преди всичко практично за личното ти удобство, сигурност и приятни, запомнящи се изживявания. Макар че със сигурност съществува и ефектът какво впечатление ще направиш, което в някои случаи е особено важно. Като например – посрещане и обиколка по обекти с бизнес партньори.

Да ползваш луксозен автомобил преди всичко значи да си уверен в себе си, да се стремиш към елегантното, красивото и да си осигуряваш спокойствие. Нещо, което заслужава всеки, устремен към успеха.

Коли под наем | Снимка на Mercedes S600L AMG (W221) Brone.bg

Предлаганите луксозни коли под наем по правило са добре, професионално поддържани. Това гарантира, че няма да се появи някой технически проблем, който да ви отрови нервите на сватбата или на абитуриентския бал, за който сте наели лукс кола. Или да ви провали пътуването с бизнес партньорите, което ще си е сериозна издънка.

Луксозните автомобили гарантират изключителна сигурност при пътуването. Возят изключително меко, почти не усещате, че пътувате, което е доста съществено при състоянието на много от улиците и пътищата у нас. Техните системи за безопасност са от най-висок клас, резултат от иновативните технологии с компютърно и микропроцесорно оборудване. Така колите имат и активна, и пасивна система.

Активната безопасност следи да се избегнат катастрофите. Тя извършва диагностика на различни системи и може автоматично да извършва корекции във въртенето на колелата и волана, налагането на спирачната течност към колелата, ако има опасност от блокиране и т.н.

Системата на пасивната безопасност се задейства при инцидент: деформационни зони, които да поемат голяма част от енергията на евентуалния удар, колани, въздушни възглавници.

Към всичко това трябва да прибавим и гарантираният професионализъм на шофьорите, защото brone.bg например дава луксозни коли под наем само с шофьори. Те имат богат опит във всякакви ситуации и в градско, и в междуградско кормуване. Освен това са обучени да общуват с ВИП клиенти и ще получите перфектно отношение и обслужване.

На практика няма да имате никакви ангажименти с автомобила, само ще ползвате неговия комфорт, удобства, екстри. Тези к

Коли под наем | Лимузина Mercedes S600L AMG (W221) Brone.bg

 

оли могат да се ползват и като модерен офис за работа, и като хотелска стая за отмора – те ви предоставят само ваше уютно и красиво лично пространство, с което да разполагане според желанията си. Предложенията са много разнообразни и отговарят на всякакви вкусови и потребности.

Може да наемете например брониран автомобил. Тези лимузини са елегантни и красиви като останалите луксозни автомобили, но с много по-голяма здравина – те са гарантирано защитени от автоматична стрелба с войскови оръжия, както и от химически атаки. За тази цел някои от частите им се правят на р

ъка. При всичко това, ако е необходимо шофьорът може да е въоръжен, а също да имате и персонален въоръжен бодигард.

Много атрактивни са предложенията за ретроколи под наем. Може да се наеме Seven Arrows от 1905 година – разбира се в отлично състояние и в движение, и с дизайн, който привлича погледите като магнит. Представяте ли си какъв фурор ще настане, ако абитуриентката или сватбената двойка се появят с такъв автомобил – на над 100 години и изискан шофьор?!

Според случая, за който ви е необходим автомобил, могат да се наемат също така джипове и спортни коли – всички от световноизвестни марки – мощни, бързи, сигурни.

Просто изберете, осигурете си това, което заслужавате!