Кавички

С повод и без повод пак ще си поръчам кола под наем от Броне. Оценката ми е отличен и за качеството на возилата и за големия избор на бронирани коли. Видях, че вече сте пуснали и мотори – другия път може да помисля даже и за мотор. Шофьорите са много кадърни момчета също. Пак ще се видим!

Манол Петканов

Кавички

Взехме под наем от Броне Cadilac за два дни. Дойдоха ни гости – чужденци от Щатите, и им трябваше луксозно возило, като да има и включен шофьор. Бяха изненадани приятно от вежливия шофьор, от поддържаната кола и изгодната цена. Браво и от нас – не ни подведохте, а нашите приятели ви похвалиха много!

Клиенти от София

Кавички

Имахме нужда от високопроходим автомобил с шофьор, който да ни закара, както и върне обратно от хижа в планината. Организацията беше по часовник, нямам никакви забележки!

Виктор Нешев

Кавички

Наехме автомобил с шофьор от Броне първо за сватбата на сестра ми, а сега и за нашата. Луксозната им серия е невероятна, два пъти ни спечелиха.

Татяна Михайлова

Кавички

Без съмнение Броне предлагат най-красивите ретро автомобили в страната! Изключително съм възхитен от колекцията и си личи, че се е старал човек с вкус! Несъмнено ще използвам техните услуги.

Антон

Кавички

Още отрано сме запазили автомобил за бала на дъщерята и искаме да споделим, че хората бяха много отзивчиви, всичко стана в рамките на няколко часа и сега ще имаме с едно главоболие по-малко за май месец! Благодарим!

Асен и Ивета

Кавички

Трябваше кола за сватбата на дъщеря ми и трябва да ви кажа, че екипът на Броне.бг много ми помогнаха. Първо с избора на кола, искаше ми се нещо много специално и заложих на Джип Cadillac Escalade, второ шофьора на колата беше много внимателен. Цените бяха ок за качеството, което получихме. Пак бихме си взели кола под наем от Броне.

Михаил Илиев

Кавички

Запазихме един красив ретро автомобил и един луксозен джип за бала на двете ни дъщери. Уговорката мина доста бързо и плащането е удобно и лесно. Колите идват с шофьор, така че няма допълнително да се чудим кой ще ги вози. Много сме доволни от сайта.

В. Дамянов

Кавички

Трябва да призная, че съм визхитен от колекцията им, като за рент-а-кар компания. Наех ретро автомобил за няколко часа, просто за удоволствие, и мога само да добавя, че тези хора са професионалисти с едни много добре изглеждащи машини.

А. А.

Кавички

Много благодарим за помоща с осигуряването на автомобил и превозването за бала на дъщерята! Главите ни пламнаха покрай тези балове и сме доволни, че при вас всичко беше гладко!

Десо В.

Кавички

Здравей Броне,

Искам да изкажа своята благодарност относно организацията, точността и обслужването по време на абитуриентския бал на сина ми. С елегантната кола и безупречния шофьор, превърнахте празника ни в още по-приятно изживяване.

Още веднъж благодаря и успех.

Борислав Иванов

Кавички

Написах в търсачката „луксозни автомобили“ и попаднах на brone.bg. Поставих моите изисквания и неочаквано за мен, нещата се случиха много бързо – бе направена организация, каквато на мен ми бе необходима за обслужване на моите бизнес гости. А изпълнението безупречно, при спазване на договорената програма, с перфектно поддържани автомобили и шофьори, които демонстрираха не само професионални умения като такива, а и в общуването си с моите бизнес гости. Убедено твърдя, че и в бъдеще brone.bg ще бъде моят фаворит за обслужване на моите гости и партньори в бизнеса.

Емил Василев

Кавички

Здравейте приятели,

Пиша ви малко късно, но нали знаете, преди сватбата организация, след нея не затихващи емоции, пътуване, но сега реших, че е време да ви поздравя.

Този горещ поздрав си го заслужихте с това, че не ни обременихте по никакъв начин по време на организацията на сватбеното ни тържество. Ние зададохме рамката, а вие организирахте точното изпълнение, с което нашите усмивки останаха на лицата ни по време на цялото тържество.

А и булката си заслужаваше да бъде возена в луксозно-елегантния Майбах! Сега, като разглеждаме снимките се радваме на запечатаните мигове и с удоволствие коментираме пътуването с вашият автомобил и спокойното, не изнервящо шофиране на вашият шофьор. Знайте, че ви препоръчаме на много наши познати и колеги за които предстои организиране на сватбено тържество.

Желаем ви, да бъдете успешни и да правите хората щастливи!

Благой Благоев