Не е нужно да си купите скъпа луксозна кола, за да ви е „под ръка“ за специални случаи.

Можете да вземете под наем, при това без да се главоболите със шофирането, а да се съсредоточите изцяло върху събитието – сватба, абитуриентски бал, голям личен или семеен празник, бизнес мисия и т.н. Защото brone.bg предлага луксозни коли под наем с професионални шофьори.

Коли под наем|Вътрешно оборудване на автомобил Brone.bg

А освен че ще ползвате автомобили от водещите световни марки, предложенията на brone.bg включват и бронирани коли под наем, както и автомобил с охрана. Предвидени са всякакви случаи на трансфер – с  лимузина, джип, ретро коли, бронирани, с въоръжен шофьор, със засилена охрата… Те могат да се наемат за часове, може и за дни. При нощувка извън София е необходимо да се осигури за шофьора хотел с включена закуска – минимум 3 звезди, както и разходи за храна в размер на 20 лв. дневно.  При трансфер в София, пробегът до мястото, в което се качвате в автомобила, е безплатно.

Тези луксозни автомобили под наем на brone.bg предлагат стил, комфорт и сигурност, предпочитан от кинозвезди, бизнесмени, политици. Но ето, че можете да им се насладите и вие! Предложенията включват Mercedes S350L лимузина (W222) Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222), Mercedes S600L AMG лимузина (W221). Това са супер автомобили отвсякъде, идеални са за всякакви празнични поводи.

Коли под наем|Снимка на бронирана кола Brone.bg

Показателни са отзивите на клиентите, сред които например е благодарността на Борислав Иванов за  точността на brone.bg и обслужването за абитуриентския бал на сина му с елегантна кола и безупречен шофьор. Благой Благоев пък не само благодари  за услугите по време на сватбата му, но и специално заявява, че със съпругата си ще препоръчат brone.bg на техни познати и колеги, на които предстои организиране на сватбено тържество.
Външността на тези лимузини веднага впечатлява, защото говори категорично: престиж, елегантност, изискан стил, сигурност! Обстановката в купето е луксозна, красива, удобна, с много пространство. Седалките са като фотьойли, вие потъвате в разкош сред кожа, фини ароматизатори, йонизация… В защитено и комфортно лично пространство, в което вие – сами или със спътник, спокойно можете да правите каквото пожелаете – да разговаряте, да слушате музика, да проведете важни разговори по телефона, да се информирате за новини, да пишете на приятел – каквото ви се прави по време на пътуването.

Предлаганите от brone.bg бронирани  BMW 760Li лимузина клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro лимузина клас В7 (4Е) по никакъв начин не нарушават комфорта ви, напротив – засилват спокойствието за сигурност при пътуването. Освен че шофира професионален водач с опит в най-различни ситуации на пътя, тези бронирани автомобили  са защитени от изстрели на мощни огнестрелни оръжия едър калибър и други екстремни външни влияния.

От джиповете предложението на brone.bg е за BMV Х5 30d.

Специално предложение има и за любителите на ретро стила: Jaguar Sovereign V12 5.3 лимузина. Този автомобил години наред е бил една от емблемите за класа и стил на лимузините през 20 век. Формата му днес звучи атрактивно и веднага впечатлява. Купето също предлага удобства – с британско качество и аристократизъм!

Накратко – автомобили с престиж, комфорт, сигурност – всичко в едно. Когато ви потрябва, свържете се с brone.bg.