Отдаването на автомобили под наем е традиционна и широко разпространена практика по цял свят. Предлагат се коли за по-дълги разстояния и време, за по-кратки, за тържествени случаи, за бизнес и т.н. – за всякакви поводи, при които може да му се наложи на човек.

У нас тази услуга предлага brone.bg, при това с най различни екстри за удобствата и спокойствието на клиентите. Целта е пътуването да не е просто придвижване от точка А до точка Б, а удоволствие, много приятно, запомнящо се изживяване. Което ще ви накара да потърсите тези коли отново.

Коли под наем|Автомобил Mercedes S500 Maybach Brone.bg

Първо, brone.bg предлага луксозни коли под наем. Защото луксът не е каприз, а критерий и условия за удобство, комфорт, уют, елегантност в красива обстановка. Той е защитено лично пространство, спокойствие, в което човек се отпуска и релаксира, или работи, но при всички случаи може да бъде себе си без условности. Като в хотелска стая, която може да се ползва и за луксозен офис.

Предложенията за лукс коли под наем са за три модела лимузини на всепризнатата престижна марка Mercedes – S500 4matic Maybach (W222); S350L (W222) и S600L AMG (W221). Те включват най-новите иновации на компанията в технологиите и дизайна. Най-„старата“ луксозна лимузина тук е произведена през 2011 година, а най-новата – през 2016-а.

Тези автомобили са подходящи и за тържествени поводи – например абитуриентски бал или сватба, и за делова работа – да речем, посрещане на бизнес гости.

Второ, предлаганите от brone.bg лукс автомобили под наем са с квалифицирани шофьори, с много градско и извънградско пътуване зад гърба си. Излишно е дълго да се обясняват предимствата да ви вози опитен шофьор, при това обучен за контакти с ВИП клиенти.

Това гарантира сигурност – няма да имате никакви грижи по колата или за пътя, или – ако имате някаква програма – за абсолютно точното й спазване. Така ще можете да се наслаждавате на пътуването в тази „мобилна хотелска стая“ при перфектно обслужване и организация.

Трето – като споменахме за сигурността – предложенията включват и бронирани лимузини висок клас. Говорим за BMW 760Li клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro клас В7 (4Е). Тези автомобили са сигурна защита от стрелба с оръжия, използвани днес в армиите – например автомат „Калашников“ или снайперни пушки, и дори химически атаки.

Четвърто – продължаваме със сигурността, има възможност шофьорът да е въоръжен и да наемете персонален бодигарКоли под наем|Лимузина Mercedes S500 Maybach Brone.bgд.

Пето – предложенията всъщност са многобройни, за всеки повод и вкус. Освен луксозни и бронирани лимузини, тук има джипове, спортни коли, ретроавтомобили. Всички са от атрактивни, емблематични марки. А ако искате „да вървите по вода“, може да наемете Boat Tehnohull 10 m моторна лодка!

От джиповете може да избирате между BMW, Cadillac, Ford, Toyota. Макар и внушителни, високопроходими за по-тежк

и преходи, те возят плавно и леко, подходящи са и за атракция на абитуриентски бал например.

Безспорна супер атракция обаче са ретро колите, сред които има Seven Arrows 1905 година! Разбира се, колата е в пълна изправност, в движение и където мине, събира всички погледи!

Останалите ретро предложения също си заслужават – Morgan Plus 8, Jaguar лимузина, Buick Riviera, Cadillac Eldorado Gold лимузина, Lincoln Continental Mark V лимузина, Rolls Royce Corniche лимузина… Човек да се чуди кое по-напред да избере!

Любителите на спортния стил ще могат да разполагат с Ford Mustang GT и Porsche Carrera b-turbo t-hard – 650 hp.

Както казахме – за всеки вкус, за всеки повод! Изборът е ваш.