На всеки могат да му се случат поводи, за които да му потрябва луксозен автомобил. Но какво прави, ако не си е купил? Обръща се към brone.bg.

Brone.bg. дава луксозни коли под наем с шофьор. Предложенията са за Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222), Mercedes S350L лимузина (W222) и Mercedes S600L AMG лимузина (W221).

Коли под наем|Луксозен автомобил Mercedes S350L Brone.bg

За познавачите е достатъчно само да чуят марката и моделите, за да разберат, че това е сред най-доброто, наложило се през последните години на световния пазар. Останалите ще се прехласнат, като видят автомобилите.

От Brone.bg неслучайно са избрали да направят такива предложения. Тези коли излъчват стабилност, авторитет, мощ, и едновременно с това изтънченост, лекота, елегантност, динамика.

Купетата отвътре са просторни, удобни, със седалки като кресла, високотехнологично оборудвани с уникални системи. С което на пътниците са предоставени лукс, комфорт, пълно спокойствие и защитеност.

В това пространство царят красота и хармония. Майсторското съчетание на материали – фината кожената тапицерия и декоративните елементи, създава усета за уникална ръчна изработка.

На практика пътуването с тези коли е многофункционално. Ако имате работа, можете да ги използвате като удобен офис. Или пък, ако релаксирате – почти като луксозна хотелска стая.

И в единия, и в другия случай няма да усетите, че пътувате, защото возенето е изключително меко, дори и при особеностите на повечето от пътищата у нас.

Като прибавим шофьорите, опитни в кормуването и в контактите с ВИП клиенти, разбирате защо тези коли са предпочитани и за семейни поводи – сватби, абитуриентски балове и т.н., и от бизнесмени, наели автомобилите по работа.

Като споменаваме за бизнес, не може да не кажем, че Brone.bg предлага и бронирани коли – BMW 760Li лимузина бронирана клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro лимузина бронирана клас В7 (4Е).

Коли под наем|Лимузина Lincoln Continental Mark V Brone.bg

Тези лимузини са с най-висока степен на сигурност, като са защитени дори при обстрел с автомат „Калашников“! Предложенията тук включват шофьорът да е въоръжен, а при желание на клиента – да има и персонален бодигард.
Има обаче и още. Защото за предложенията за луксозни коли, от Brone.bg буквално са предвидили всички възможни поводи и вкусове.

Така може да наемете високопроходими джипове – например за да отскочите до някоя хижа. Тук може да избирате между четири варианта – BMW Х5 30d джип, Cadilac Escalade джип, Ford F 250, Harley Davidson джип, Toyota Land Cruiser 100 джип.

Това са „зверове“, които с лекота ще ви преведат и през най-трудните терени, при това за скоростно време!

Следват едно от друго по-атрактивните предложения за ретро автомобилите и спортните коли. За „ретропарада“ са приготвени седем предложения, сред които царствени лимузини Lincoln и Cadillac.

Със сигурност обаче ще ви впечатли и Seven Arrows 1905 година, който не само е в движение, но е и в много добро състояние!

 

Тук е мястото да кажем, че при наемането се прави двустранен обстоен първоначален оглед на автомобила, за което се подписва протокол.

В София не се заплаща пътя до мястото, на което се качвате в колата, но ако я поръчате на адрес извън София, времето за пристигане се заплаща по съответния ценоразпис, както и обратния курс за връщане.

При нощувка извън София, трябва да осигурите на шофьора 20 лева на ден за храна и хотел най-малко 3 звезди с включена закуска.

Останалото е да си изкарате разкошно с луксозните коли на Brone.bg.