И да не забравяте – когато и да е, по какъвто и повод да ви потрябват луксозни коли под наем, при brone.bg винаги ще намерите супер престижни автомобили!

Коли под наем|Автомобил Mercedes S500 Maybach Brone.bg

При това предлаганите от brone.bg лукс коли под наем са с шофьори – безспорни професионалисти с богат опит и на пътя, и в общуването с ВИП клиенти.

Персоналният шофьор безспорно допълнително ще вдигне реномето ви. Но по-голямата цел е вашето спокойствие и удобство – да не се грижите за нищо, напълно да се отдадете на релакс или на делата си, ако имате бизнес мисия.

От brone.bg са предвидили всички възможни варианти, при които може да ви потрябват луксозни автомобили под наем.

Тези коли със съвременни технологии и дизайн може да използвате и като луксозна стая за усамотение и почивка, и като офис.

Просторно, изключителен комфорт, вентилация, климатик, ароматизиране, йонизиране, леко возене – крепост на спокойствието и уюта!

Така може например да си поръчате престижни автомобили за голям семеен празник – кола за абитуриент или за сватба, да речем.

 

Коли под наем|Лимузина Mercedes S500 Maybach Brone.bg

Бъдете сигурни – изживяванията в тези коли със сигурност ще допринесат много за хубавите спомени от тържеството!  

Предложенията определено ще ви вдъхновят – какво ще кажете за Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222), Mercedes S350L лимузина (W222) или  Mercedes S600L AMG лимузина (W221)?

Може да наемете луксозен автомобил и за бизнес дела – например посрещане на партньори от чужбина и обиколка по обекти. В такъв случай идва и предложението за бронирани коли под наем. Тук са „зверовете“ лимузини BMW 760Li клас B7 (Е67) и Audi А8 Quattro клас В7 (4Е)

Според случая, шофьорът може да е въоръжен, отделно да имате и персонален бодигард.

Естествено, ако ги „командировате“ извън София, ще трябва да поемете и „командировъчните им“ – хотел минимум 3 звезди с включена закуска и 20 лева дневно за храна.

Може да наемете луксозна кола и за трансфер в София – например, изпращане на партньорите или гостите ви до летището. Тогава предварително трябва да заявите багажа, за да се съобрази побирането му.

 

Ако трансферът е в София, не се заплаща пробегът на колата за пристигане до мястото, откъдето се качвате.

Когато колата дойде, представяте лична карта и подписвате договора. Разбира се, при всички случаи ще сте направили пълен първоначален преглед.

Има решение и ако ви потрябват високопроходими автомобили. Тогава идват предложенията за мощните съвременни джипове – BMV Х5 30d, Cadilac Escalade, Ford F 250 Harley Davidson, Toyota Land Cruiser 100.

Не са пренебрегнати и привържениците на спортния стил – тях ги очакват еталони за спортна кола – Ford Mustang GT и Porsche Carrera b-turbo t-hard – 650 ks.

Любителите на ретрото пък направо могат да си устроят ретропарад с коли, една от друга по-атрактивни. Могат да започнат със Seven Arrows 1905, който щом се появи някъде, веднага обира точките…

Или може би Cadillac Eldorado Gold лимузина ретро? Lincoln? Rolls Royce?… Изборът е между 7 емблеми на различни времена и дори епохи в  историята на автомобилите, и надпреварата на производителите да направят най-доброто.
Вие също направете най-доброто – потрябва ли ви луксозна кола под наем, обърнете се към brone.bg! 

https://brone.bg/klientite-za-nas/