Коли под наем|Ретро кола Cadillac Eldorado Gold Brone.bg

Можете ли да си купите и да наредите в гаража си луксозни лимузини, бронирани автомобили, джипове, атрактивни ретро и спортни коли? Ако можете – добре. Но не е задължително – повечето от нас не могат да си го позволят. Което не значи, че  не можем да ползваме всичко изброено когато ни потрябва, по какъвто и да е повод, колкото време ни е необходимо. Просто трябва да се свържем с brone.bg.

Там може да се избира измежду разнообразни и изгодни варианти за престижни коли под наем с шофьор. Едно от предложенията е за луксозни коли под наем. То включва Mercedes S500 4matic лимузина Maybach (W222) 2016, Mercedes S350L лимузина (W222) 2014, Mercedes S600L AMG лимузина (W221) 2011. Тези престижни коли не просто правят впечатление – те приковават погледите върху себе си. Излъчват увереност, спокойствие, сигурност, влияние. Избраният класически черен цвят допълнително внушава сериозност, солидност. Това са коли на успеха, не случайно са популярни сред политици и бизнесмени. В същото време перфектният дизайн е постигнал и излъчване на спортна динамика, устременост. Тази изтънченост ги прави популярни и сред звездите на киното, и шоубизнеса. Още повече, че луксът и комфортът в тях действително са за успели звезди – няма нещо от съвременния автомобилен интериор, екстри и удобства, които да не се намери тук!

Коли под наем|Снимка на Ford Mustang GT Brone.bg

Тези предложения на brone.bg за престижни коли под наем са особено подходящи за празнични поводи – ако ни потрябва кола за сватба или да речем, автомобил за абитуриент. Младоженците или абитуриентката не само ще се покажат като звезди – те ще се почувстват звезди! За сигурността не трябва да се безпокоим – тя е гарантирана от модерните системи на автомобилите за сигурност и богатия опит на шофьорите по натоварени градски улици и междуградските пътища.

А като говорим за абитуриентски балове и други семейни празници, трябва да се видят и предложенията за луксозни ретро коли под наем: Morgan Plus 8, Jaguar Sovereign V12 5.3 лимузина, Buick Riviera, Cadillac Eldorado Gold лимузина, Lincoln Continental Mark V лимузина Rolls Royce Corniche лимузина, Seven Arrows. Всички те са страшно атрактивни и със сигурност ще допринесат много, за да стане празникът интересен и запомнящ се! С такъв избор ще покажем артистичен финес, което винаги прави силно впечатление. Всичко до тук може „да се проектира“ върху предлаганите луксозни джипове под наем в случаите, когато ни трябва висока проходимост сред сигурен комфорт. Може да се избира от различни, но все водещи марки и модели джипове: BMV Х5 30d, Cadilac Escalade, Ford F 250 Harley Davidson, Toyota Land Cruiser 100.

Коли под наем|Лимузина Mercedes S500 Maybach Brone.bg

Помислено е и за любителите на спортния стил – те могат да го подчертаят с престижните Ford Mustang GT и Porsche Carrera b-turbo t-hard – 650 ks – коли, на които само названието вече говори много на познавачите!

Предвидено е също, че кола може да потрябва не само за тържествени поводи и релакс, но и за работа, при която ще ви е необходима по-голяма сигурност. Затова са предложенията за луксозни  бронирани коли под наем. Естествено, луксът, удобствата и ситемите за сигурност тук са запазени. Но обработката на материалите прави тези автомобили „летящи крепости“ – те са защитени от всевъзможни механични въздействия, включително от автоматична стрелба, и дори от химически атаки. Става дума за BMW 760Li лимузина бронирана клас B7 (Е67) както и за лимузина бронирана клас В7 (4Е)Audi А8 Quattro. Освен това има възможност шофьорът да е въоръжен, а отделно да има и персонален бодигард.

Не се колебайте – винаги си осигурявайте изгодно каквото ви потрябва, за колкото време ви потрябва!