Коли под наем|Вътрешен интериор на джип BMW Х5 30d Brone.bg

Когато баварците решат да направят нещо, то те го правят с качество, стил и изтънченост, които дават възможност на автомобила да внушава влияние на пътя. И то безкомпромисно. По един неумолим начин, джипът под наем BMW Х5 30d е способен да предизвика изключително хорско удивление без значение дали е в движение или в покой. Майсторлъкът оправдава цялата церемониалност, излъчващата се от ноздрите на този автомобилен гигант. А маниерът, който струи от където и да погледнеш BMW-то, сякаш оповестява, че той няма никакъв проблем да глътне километрите без дори да ги сдъвче, оставяйки останалите да дишат прахта зад него… Понякога дори буквално. Непреклонната индивидуалност на джипа може да пасне на всеки един човек, който е достатъчно смел да се довери на бързина и динамика. И наистина, те са там и чакат.

Преди повече от десетилетие, BMW X5 e считан за истинска иновация, която разтърсва ауто-традициите. За компания, която се гордее със своите мощни модели и с остро-шофиращи луксозни автомобили, перспективата за по-висок вагон маркиран с една от най-добрите емблеми на Германия може да се зачете като леко несигурна мисия. Или поне объркваща идея. Но както се вижда, тази мисия се оказва успешна накрая, а идеята – работеща. Още през 1999, X5-цата носи феноменален успех и се позиционира сред най-добре продаваните BMW коли на пазара. Но това, което наистина отличава модела, е че дава началото на една верига от по-малки и по-достъпни X модели на повече клиенти.

Колата от 2014 година по никакъв начин не отстъпва по отношение на изразителност и турбо експресивност. В своята природа, джипът е способен да задоволи апетита на любителите на SAV (sports activity vehicle). Още повече, той е предпочитан модел, особено когато става дума за по-сериозни събития, тъй като излъчва увереност, която трудно може да се дестабилизира.

Отвън, Х5-цата е лъсната в черно, за да може допълнително да се акцентира върху сериозното отношение, което лъха от превозното средство. В сравнение с предходните представители, значителни промени във външния дизайн почти не се збелязват. Но пък от друга страна, не е необходимо да се модифицира нещо, което очевидно работи и се харесва масово. Една от промените обаче са фаровете. Те адаптират иновативна и

Коли под наем|Снимка на лукзозна бронирана кола Brone.bg

 интересна технология, която им позволява да превърнат нощта в ден много бързо. А това значително подпомага за видимостта и по-доброто ориентиране в пътната обстановка, без дразнещо да заслепява останалите шофьори на пътя. Формата на светлините е леко удължена и одебелена в крайните ъгли. Но това пасва на напомпаната предница по много натурален начин. Все пак, тези които се возят биха предпочели да направят впечатление със своето возило. Така че всеки детайл е от значение. И макар, че идва с внушителни размери, джипът под наем BMW може да се движи със забележителна лекота.

Облицован в черна кожа отвътре, джипът гарантира на шофьора и пътниците, че комбинацията от елегантност и сериозност върши работа. Избирайки тази кола, хората избират по-осезаема автомобилна зрялост и финес. Всичко това е подчертано още повече от удобството на премиум кабината. Седалките са широки, за да могат да обещаят повече комфорт, а кабината е достатъчно голяма, за да побере почти цял един клас абитуриенти.

И накрая, за да обобщим, не е случаен фактът, че BMW-тата (независимо от кой сегмент) представляват част от царете на пътя. Те доминират по много умел начин, карайки останалите водачи на МПС да отстъпват предното място, без да се налага модели като X5-та да настояват за това сами по себе си. Със запомняща се стойка, необикновени експлоатационни качества, безопасност, стил на излъчване и характер, 2014 BMW X5 30d е кола, можеща да сбъдне мечти. И докато шофьорът се наслаждава на динамиката, другите пътници могат да усетят кадифеното чувство на тъмната облицовка и ненадминатото удобство на богатия интериорен дизайн.