Пречи ли или ни помага колата през ваканцията?

Предимствата при наем на автомобил
Отговорът на този въпрос е особено сложен. От една страна, когато сме на почивка, да си наемем автомобил ни спестява много главоболия. Често в курортите, дори и да има обособени паркинги с достатъчно места, возилото се оказва излишна тежест. 

Това е причина и много от нас вече да са опитвали да отидат на ваканцията си, премахвайки колата от уравнението. Когато решим да се лишим от нея и да я оставим да ни чака у дома обаче, все като че ли излиза, че тя силно ни липсва. 

В моментите, когато бихме искали да пропътуваме 10 – 15 км до близка забележителност, или пък за лош късмет ни се наложи спешно да отскочим до медицински център или друго, например, си е чисто удобство да имаме достъп до лично превозно средство. 

Особено ако сме отседнали в малко населено място или отдалечена вилна зона, търсенето на такси, особено през нощта, може да се окаже мисия невъзможна.

Бизнес пътувания

Ако пък пътуваме по работа, като че ли стресът е още по голям. На първо място, не винаги графиците на автобусни, железопътни и други превозвачи съвпадат с нашия, поради което пътуваме в неудобно за нас време и отиваме на срещата или семинара с подпухнали очи. Налага се да оставяме багажа си в общи помещения без оглед на чупливо или ценно съдържание. 

Тъй като това не е приемливо, а и не винаги е наличен служебен автомобил за всяка една командировка, много от нас се принуждават да взимат личните си коли. Отново, след часове шофиране, рискуваме да се срещнем в крайна сметка със събеседниците си в окаян вид. На други пък им се налага да пътуват с различни видове транспорт и в даден момент да продължат до крайната точка с кола.

Предимствата при наем на автомобил
В допълнение към това, разразилата се световна пандемия налага да сме по-предпазливи, когато пътуваме, а също и да ограничаваме, доколкото можем, употребата на различните форми обществен транспорт. Много от нас имат близки, които попадат в рискови групи, поради което също биха искали да пътуват по възможност сами или само в най-близко обкръжение.

 

Спечелете клиентите и партньорите си от пръв поглед

Добрият бизнесмен е наясно, че това как изглеждаме изиграва огромна роля за това дали ще продадем продукта си, или ще спечелим проекта, който сме си набелязали. Поради това класата е определяща. Много е важно, когато се опитваме да заковем добра сделка, да бъдем възможно най-добрата версия на себе си. 

Нищо не вдига реномето така, както един черен „Мерцедес S класа, нали? Появете се с него на служебна среща и гарантирано ще направите особено добро впечатление на своите партньори или клиенти.

Не се тревожете, „Броне.бг“ е насреща всеки път, когато се нуждаете от возило.

Изберете многообразието

Предимствата при наем на автомобил

Друг плюс на рент-а-кар услугата е, че ни позволява да се докоснем до различни марки автомобили. Бихте искали да закупите дадено возило, но ви се ще предварително да се повозите в него, за да усетите как се движи? От друга страна, това е перфектен избор за почитателите на:

  • класическите
  • старинните
  • спортните
  • луксозните
  • бронираните автомобили – най-високите класове возила. 

Те естествено поддържат и най-високите цени на пазара, освен това много от тях са лимитирани серии или просто с времето вече отдавна са извадени от продажба. Разнообразието тук е способно да задоволи всички ваши нужди и дори капризите ви.

 

Романтиката преди всичко

Планирате вечеря в уединение със своята половинка или друг специален повод? Можете да вземете лимузина под наем, в която да преминете през града като истински крал и кралица. Направете си собствена романтична програма и преминете през всички точки от нея с финес. 

Ако искате повече лично пространство и лукс, заложете на лимузина, можете дори да си наемете шофьор. От друга страна, ако бихте желали да наблюдавате различни забележителности и гледки, или дамата ви да бъде забелязана в пълния си блясък в нейната бална или сватбена вечер, вземете кабриолет.

Оффроуд приключения с джип или SUV

Ако желаете да излезете на излет или да карате през средно пресечена или пресечена местност, а вашият автомобил не е пригоден за това, оставете го да си изкара и той една „отпуска“ на паркинга пред блока или в гаража, а си наемете джип с 4х4 или високопроходим модел и забравете за проблемите. 

 

Бихте ли се справили като собственик на ретро автомобил?

Предимствата при наем на автомобил
Животът на скорост означава адреналин, но също така води със себе си отговорности. Спортните ретро автомобили определено не са добра идея като за основно возило. Освен собствен уютен гараж, тези чудовища имат нужда от сериозно внимание и поддръжка. 

Препоръчително е маслото им да се сменя на всеки три-четири месеца, независимо от изминалите километри. Освен това то, както и всички консумативи, трябва да бъдат първо качество. Няма нужда да си докарвате всичко това до главата, ако не сте, разбира се, автомобилен маниак с искрено неутолима страст към мириса на бензин. Още по-сложно стоят нещата при антиките. 

Истинските ценители на тези коли ще останат изумени от все така перфектния вид на 100-годишната „Seven Arrows“, гордостта на автопарка ни. Тя изглежда толкова изящна и изпипана до най-малкия детайл и същевременно е толкова крехка. Дори за най-запалените колекционери е трудно е да си представят как е била намерена в хамбар и реставрирана толкова успешно.

Скорост на две колела

Предимствата при наем на автомобил
Ако притежавате свидетелство за управление на моторни превозни средства от категория А, можете да си наемете и жесток „Harley Davidson“ или къстъмизиран мотор, с който да препускате по пътищата на България.

 

Специални автомобили за вашите специални нужди

Дори ако търсите брониран бус за превоз на ценните си товари, няма да ви разочароваме. Нашите специализирани возила от този клас съдържат и още екстри, от които можете да се възползвате. Услугата може да включва и професионална охрана, която да ви ескортира, ако заявите.

 

Скъпо ли струва наемът на автомобил?

Ако пресметнете разходите за наем на автомобил за вашата отпуска или бизнес пътуване, ще откриете, че можете дори да спестите, като пресметнете всичкия наем за паркинг и обслужване и консумативи. Някои автомобили в зависимост от модела се наемат за час, а други – за километър пробег. Моторите се отдават срещу показване на валидна шофьорска книжка.