Коли под наем|Снимка на Mercedes S500 Maybach Brone.bg

ЗДРАВЕЙТЕ ПРИЯТЕЛИ,

          Всички работят много. Развиват своя бизнес. Създават работни места. Тази дейност е свързана с много пътувания и срещи из цялата страна. А за пътуванията, всеки се нуждае от лукс и сигурност. Да, тези лукс и сигурност, може да бъдат предоставени от съвременните, бронирани лимузини.

          ЛУКС – за да пътуваш комфортно, да помислиш, да прочетеш, да проведеш важния разговор, да се отпуснеш, да слушаш любимата музика, да прочетеш последните новини;

          СИГУРНОСТ – убеден си, че бронираният автомобил ти я осигурява напълно, той те прави защитен и спокоен, недосегаем, той ти гарантира онзи твой сигурен периметър, от който имаш нужда за да работиш и почиваш, докато пътуваш.

Именно поради лукса и сигурността, която предоставя бронираната лимузина, същата е предпочитаното средство за придвижване от държавни глави, ръководители на правителства и парламенти, успешни бизнесмени и звезди от световния шоу бизнес.

Коли под наем|Снимка на брониран джип Brone.bg

Приятели, ние създадохме сайта brone.bg за да имате възможност, да се възползвате, когато ви е необходимо, от бронираните лимузини, които предлагаме. Нашите бронирани автомобили са произведени като такива, с оригинална броня клас „В7“, оборудвани са с гуми система „РАХ“ – предназначени за бронирани автомобили и са съоб

разени със сезона. Всички системи за сигурност, с които лимузините са произведени, функционират и се поддържат съобразно изискванията на производителя. Лимузините са оборудвани и с допълнителни системи, които ги правят още по – сигурни по време на движение и престой.

Нашите професионални шофьори ще превърнат вашето пътуване в сигурно удоволствие.

Обърнете се към нас и ние ще ви предоставим уюта и сигурността от които се нуждаете.

 brone.bg