Коли под наем|2016 Mercedes-Maybach S-Class Вътрешен интериор Brone.bg

Кое е първото нещо, което ви идва на ум, когато чуете или видите луксозен автомобил S класа? Да, това си помислихме и ние. Но колкото и бляскави изразни средства да използваме, пак няма да бъдат достатъчни за да опишем чувството, с което Mercedes S класа ни зарежда автоматично. То просто пълни и очите и душата на истинския автомобилен ценител. В немския език, S представлява съкращение за Sonderklasse. Или иначе казано, германският начин да се изрази „специална класа“ автомобил, който е предназначен за специални личности. Като флагман, тази гама луксозни коли се появява със забележителни характеристики. Те инкорпорират най-новите иновации на компанията-гигант, като включват в това число задвижвания, двигатели, трансмисии, технологии за безопасност, оптимизиран интериор и така нататък. И ако сега затягащите се колани се приемат като неразделна част от всяко превозно средство, интересно е да се отбележи, че именно Мерцедес-Бенц S класа дават началото на тази тенденция. Те са главните „виновници“ за това да не се налага да затягаме, навиваме и прибираме коланите си саморъчно. Удобство, компактност и гениалност.Неслучайно тогава S-класата е обоснована като най-успешният луксозен седан спрямо продаванията и купуванията.

В този ред на мисли, 2016 Mercedes-Benz S500 Maybach лимо не просто се появява на пазара, а пристига с гръм и трясък… Подобно на дългоочаквана холивудска звезда, която стъпва по червения килим с целия възможен блясък събран на света. Така е и с тази кола. Тя не просто се отличава от някакъв си там друг автомобил. Тази кола е всичко, което можете да си представите за своето пътуване, защото отговаря на изискванията на всеки изискан клиент. Световният под-бранд крещи престиж, изтънченост и стойност. Не е просто кола. S500 Maybach е стил и начин на живот. И не гориво, а безсмъртие задвижва мерцедеса.

Ако още се чудиш дали това е превозното средство за теб… Е, нека те улесним, като ти представим колата отвън и отвътре.

ВЪНШНОСТ

Изключителните външни характеристики включват няколко основни елемента, които обуславят колата като истинска “Sonderklasse.” Именно, монтиран на капака на багажника стои емблематичният знак Maybach. А видиш ли него, е… видял си почти всичко. В допълнение, за да може да усетиш напълно какво значи S в името на този мерцедес, нека добавим, че той има фини вертикални хромирани елементи, както и хромирани двойни ламели в долната част на бронята. Какъв по-перфектен завършек от това може да подчертае елегантността и високото качество? Никакъв. Дължината на автоможила се равнява на 5,453 мм.

ИНТЕРИОР

Отвътре луксозният автомобил под наем е просто съвършенство! Там е нейната сила. Ексклузивното оборудване в интериорно отношение и цялостният дизайн могат да бъдат описани кат есенцията на модерния автомобилен лукс. А те правят колата е по-добра от 5-звезден хотел… До известна степен, разбира се. Кабината включва реновирани и подобрени материали, за да може чувството на елегантност да е видима на 101%… Минимум. Целия пакет с отличаващи се атрибути включва изключителна тапицерия, особено в задната част на Mercedes-Benz S500 Maybach. Седалките са заобиколени с финa дървена тапицерия, по вратите могат да се видят панелите, които са изработени от кожа, в допълнение към тези орнаменти откривам

Коли под наем|Снимка на Mercedes S500 Maybach Brone.bg

е и хромирани решетки, оптичен кабел за осветление от страна на подлакътника и други. Атмосферата вътре е подобаваща дори и за английската кралица. Пространството е огромно, а седалките са супер удобни. Мерцедесът определено Мерцедес-Майбах се чувства специален, стабилен, и най-важното, чувства се скъп.

ДВИГАТЕЛ

Моделът, който ние предлагаме идва с V 12 4 MATIC. Той е способен да произведе въртящ момент от 830 NM при 1900 оборота в минута. А мощта… 530 KW. Единственото малко нещо на колата е нейната консумация на гориво – около 8.9 литра на 100 км. Максималната скорост е 250 км/ч.

И сега, още ли се чудите дали да вземете под наем тази кола…? Едва ли.