BMW 760Li лимузина бронирана клас B7 (Е67)

Коли под наем|Вътрешен интериор на бронирана кола BMW 760Li Brone.bg

Брониран автомобил под наем

Луксозен автомобил под наем

Рент а кар

 

Не всеки ден може да се види бронираното BMW 760Li по улиците или магистралите в България. А когато това се случи, луксозният автомобил е труден за изпускане от полезрението. Хората с прецъфтяващ бизнес, делегати,  държавни глави, правителствени и парламентарни представители, както и успешни медийни звезди от бранша на шоу бизнеса предпочитат предвижването именно с такава непробиваема крепост. Но какво ти дава една такава кола?

ЗАЩИТА – Като най-висок клас луксозна марка, BMW се очаква да произведе и най-висок клас сигурност при бронираните си модели. Затова именно бронираното лимо идва с най-висока степен на сигурност (Б7) и гарантира пълна безопастност от нежелателни външни фактори при пътуване. Изпозлваните технологии и методи за защита поддържат високи стандарти и нива, за да може пътниците да се чувстват незастрашени дори под директния снаряд на автомат „Калашников“ или при химически атаки.

УДОБСТВО – Освен ненадмината надеждност, BMW 760Li бронирана лимузина осигурява и комфорт на своите пасажери. За заможните или хората със слава, освен защита е необходимо и това те да се чувстват добре по време на път. Това не е претенция, а човешко и абсолютно нормално изискване от всеки, на който му предстои да прекара минути или часове в превозното средство.

КЛАСА – Още едно от нещата, с които се характеризира бронираната кола, която ви предлагаме, е че тя излъчва ексклузивна стилност. Погледнете я отвън и отвътре. Несъмнено това BMW впечатлява със своята изисканост. И макар, че от нея струи огромна доза усещане за сериозност, защитената кола не компенсира по никакъв начин класата, с която автопроизводителят се слави сред своите почитатели.

УДОВОЛСТВИЕ – Някои смятат, че няма по-добро чувство от това да се возиш в един истински баварец, какъвто е BMW-то. А когато то е и бронирано… Е, тогава това е още един голям бонус, който допринася за цялостното удоволствие на пътя. По един или друг начин, това кара пътниците да изпитват по-засилено усещане за развлечение и им позволява да се насладят на пътуването по-свободно и дори повече от обикновено.

А сега малко специфики…

Луксозният автомобил BMW 760Li се отличава с особено хармонични характеристики на шофиране. Активните защитни елементи на модела отговарят на типичните стандарти за BMW Серия 7. Иновативните, и в част, изключителни системи за подпомагане на водача гарантират, че могат да бъдат предвидени и избегнати потенциално опасни ситуации в пътното движение. По този начин се изгражда един уверени автомобилизъм. Освен оригиналната бронирана каросерия, предлаганото от нас BMW 760Li е украсено и от специфичните за целта на тази кола гуми със сигурната система „PAX”. Всичко се поддържа спрямо изискванията на производителя, за да може качествената защита при пътуване да е на 100%. И какво е един такъв железен отмъстител, ако няма добро технологично оборудване? Поради тази причина са налични и допълнителни системи за максимална сигурност както при движение, така и при престой. От гледна точка на динамиката при шофиране, производителност и представяне, укрепената лимузина може да ускорява от 0 до 100 км/ч за по малко от 6,2 секунди. Баварският автомобилен производител никак не си поплюва. Като за капак, високо производителната спирачна система осигурява отлични стойности при намаляване на скоростта във всякакви ситуации.

Несъмнено 2008 BMW 760Li е израз на сигурност. Колата комбинира защита, удобство, класа и удоволствие, за да може да предостави по-добро пътуване на вас – пътниците. Интересното е че с появата си, този модел поставя нови стандарти в областта на защитата на лица, изложени на риск по време на пътуване в автомобила си. Уникалната концепция за сигурност се основава на множество проучвания и резултатите от тях, които BMW придобиват в рамките на продължителния си опит в областта на инженерната автомобилна сигурност. Снабден със съвременни технологии и изискан стил подчертан от коженото обзавеждане, това BMW несъмнено се превръща във фаворит на много хора.

Коли под наем|Снимка на брониран автомобил Brone.bg

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail