Коли под наем|Вътрешен интериор на бронирана кола BMW 760Li Brone.bg

Не всеки ден може да се види бронираното BMW 760Li по улиците или магистралите в България. А когато това се случи, луксозният автомобил е труден за изпускане от полезрението. Хората с прецъфтяващ бизнес, делегати,  държавни глави, правителствени и парламентарни представители, както и успешни медийни звезди от бранша на шоу бизнеса предпочитат предвижването именно с такава непробиваема крепост. Но какво ти дава една такава кола?

ЗАЩИТА – Като най-висок клас луксозна марка, BMW се очаква да произведе и най-висок клас сигурност при бронираните си модели. Затова именно бронираното лимо идва с най-висока степен на сигурност (Б7) и гарантира пълна безопастност от нежелателни външни фактори при пътуване. Изпозлваните технологии и методи за защита поддържат високи стандарти и нива, за да може пътниците да се чувстват незастрашени дори под директния снаряд на автомат „Калашников“ или при химически атаки.

УДОБСТВО – Освен ненадмината надеждност, BMW 760Li бронирана лимузина осигурява и комфорт на своите пасажери. За заможните или хората със слава, освен защита е необходимо и това те да се чувстват добре по време на път. Това не е претенция, а човешко и абсолютно нормално изискване от всеки, на който му предстои да прекара минути или часове в превозното средство.

КЛАСА – Още едно от нещата, с които се характеризира бронираната кола, която ви предлагаме, е че тя излъчва ексклузивна стилност. Погледнете я отвън и отвътре. Несъмнено това BMW впечатлява със своята изисканост. И макар, че от нея струи огромна доза усещане за сериозност, защитената кола не компенсира по никакъв начин класата, с която автопроизводителят се слави сред своите почитатели.

УДОВОЛСТВИЕ – Някои смятат, че няма по-добро чувство от това да се возиш в един истински баварец, какъвто е BMW-то. А когато то е и бронирано… Е, тогава това е още един голям бонус, който допринася за цялостното удоволствие на пътя. По един или друг начин, това кара пътниците да изпитват по-засилено усещане за развлечение и им позволява да се насладят на пътуването по-свободно и дори повече от обикновено.

А сега малко специфики…

Коли под наем|Снимка на брониран автомобил Brone.bgЛуксозният автомобил BMW 760Li се отличава с особено хармонични характеристики на шофиране. Активните защитни елементи на модела отговарят на типичните стандарти за BMW Серия 7. Иновативните, и в част, изключителни системи за подпомагане на водача гарантират, че могат да бъдат предвидени и избегнати потенциално опасни ситуации в пътното движение. По този начин се изгражда един уверени автомобилизъм. Освен оригиналната бронирана каросерия, предлаганото от нас BMW 760Li е украсено и от специфичните за целта на тази кола гуми със сигурната система

„PAX”. Всичко се поддържа спрямо изискванията на производителя, за да може качествената защита при пътуване да е на 100%. И какво е един такъв железен отмъстител, ако няма добро технологично оборудване? Поради тази причина са нал

ични и допълнителни системи за максимална сигурност както при движение, така и при престой. От гледна точка на динамиката при шофиране, производителност и представяне, укрепената лимузина може да ускорява от 0 до 100 км/ч за по малко от 6,2 секунди. Баварският автомобилен п

роизводител никак не си поплюва. Като за капак, високо производителната спирачна система осигурява отлични стойности при намаляване на скоростта във всякакви ситуации.

Несъмнено 2008 BMW 760Li е израз на сигурност. Колата комбинира защита, удобство, класа и удоволствие, за да може да предостави по-добро пътуване на вас – пътниците. Интересното е че с появата си, този модел поставя нови стандарти в областта на защитата на лица, изложени на риск по време на пътуване в автомобила си. Уникалната концепция за сигурност се основава на множество проучвания и резултатите от тях, които BMW придобиват в рамките на продължителния си опит в областта на инженерната автомобилна сигурност. Снабден със съвременни технологии и изискан стил подчертан от коженото обзавеждане, това BMW несъмнено се превръща във фаворит на много хора.