Луксозна колаАвтомобилът под наем е все по-предпочитана услуга, която става масова и в България. От нея се възползват пътешественици, бизнесмени, популярни личности и всякакви хора, които по една или друга причина нямат възможност да пътуват с личен превоз.

Когато обаче говорим за луксозни коли, то те основно се избират за служебни и фирмени срещи, командировки и подобен транспорт в страната. Специалните поводи като сватба, абитуриентски бал или някакъв друг личен празник също са причина за рент-а-кар на скъпите возила.

Предимствата да се наеме автомобил?

Представителната кола е необходимост при редица събития, а понякога единственият възможен вариант да се ползва луксозен автомобил, е да се наеме под наем. Това позволява да се избере необходимото превозно средство, с наличните му екстри, а дори и с професионален шофьор. Дори да разполагате с отлична собствена кола, то определени случаи изискват още по-голяма сигурност и блясък. Пък и по този начин бизнес бизнес срещата или семейното тържество ще са още по-впечатляващи.

Голямото предимство на лъскавият автомобил под наем е, че може да бъде съобразен конкретно с повода и какво изисква той. Така ще отговаря на конкретните нужди според вида на конкретното пътуване и ангажиментите на наемателя му.

При наемане на автомобил е задължително да знаем, че:

Изборът на въпросната кола се определя от конкретния повод. Характеристиките на събитието или даденото пътуването са водещи при подбора на характеристиките на необходимото возило.

Например, за сватба обикновено се търси просторен и бял автомобил, докато фирмените пътувания предполагат сигурна кола с достатъчно екстри за комфорта на пътниците. Още  при наемането на колата може да се определят изискванията, за да се избере възможно най-подходящият вариант.

При отдаването  клиентът се ангажира с конкретен период на ползване като при необходимост, той може да бъде променен. Освен това който наема превозното средство трябва да гарантира, че го върне изправно и без щети приключване на услугата.

Възможно е наемателят да посочи възможните неустойки, ако има някакви повреди. Това е задължително да бъде уточнено при  сключване на сделката.

Червена кола лукс

Друг съществен момент е дали ще се ползва шофьор, ако фирмата за рент-а-кар предлага подобна екстра. Някои от много скъпите коли изискват специални умения при управление, а и в чужда държава трябва да се познават добре местните правила за движение.

Масово луксозните МПС-та се отдават с опция за наемане на професионален шофьор, който да управлява превозното средство по време на неговото отдаване.

Кой може да наеме автомобил?

Кола - изглед отвътреФирмите за отдаване под наем на автомобили посочват предварително своите условия и изисквания към клиентите. Задължително е обаче наемателят да предостави лични документи, свидетелство за правоуправление и гаранции, че ще заплати стойността на услугата.

Ценоразписът се определя според времето на ползване и екстрите на автомобила. При ползване на професионален шофьор, това допълнително оскъпява услугата. Правилата и изискванията на конкретните наемодатели са различни и те трябва да бъдат предварително предоставени на клиента. Почти всички фирми имат на страниците си публикувани условият, при които работят, както и вида на предоставяните от тях автомобили.

При необходимост клиентът може да поиска допълнителни услуги като някои аксесоари за колата – детска седалка, допълнителен багажник и т.н.

Наемането на луксозен брониран автомобил

Бронираните коли са все по-желана екстра от бизнесмените, които се възползват от рен-а-кар услуги. Модерните защитени возила са хит при наемане от фирми, тъй като не само са сигурни, но и предлагат достъпен лукс по време на командировка. Пък и собствената поддръжка на такъв автомобил не е по джоба на всеки, но спокойно може да се наеме за конкретен случай и фиксирано време.

Бронираните коли са най-разнообразни., Те може да са  лимузина или джип, които са снабдени с редица подобрения и екстри, за да гарантират комфорта и живота на пътниците в тях.

Бронираният автомобил, който се ползва под наем, е най-бързият и достъпен начин да се подсигури спокойствието на обществена личност или крупен бизнесмен при негово служебно пътуване.

Откъде да наемете хубав автомобил?

Превозни средства с високи характеристики и отлични условия за ползване предлага компанията Броне. Специализираната фирма разполага с широк набор от возила и може да задоволи и най-претенциозните клиенти.

Колата под наем е отлична възможност да разполагате с високопроходима машина или с изискан автомобил, за да се чувствате спокойни и врени при изпъклнение на вашите задачили или лични празници.

Скъпо ли е да се наеме луксозен автомобил?

Най-краткият отговор на този въпрос е – въпрос на възможности. Истината обаче е, че при правилната компания винаги ще откриете колата, която да отговаря на вашите нужди и да постигнете до сключване на добра сделка за вас. Пък и много често представителността и сигурността, която предоставя един подобен автомобил е много по изгодно да се ползва за даден период, отколкото да се поддържа в личния гараж.

Вариантът да е под наем специалната кола е добро решение в много ситуации и затова придобива все по-голяма популярност бизнес и други делови пътувания. Разходите под наем са далеч по-ниски при всички консумативи и обслужване, които отиват за поддържане на скъп личен  автомобил.

Информация за всички условията, предлаганите модели превозни средства и техните екстри, са публикувани на фирмената страница на Броне.бг. Там са посочени и условията, при които работи компанията, както и изискванията към наемателите. Броне определено е лидер в бранша. Фирмата се ползва от доверието на своите клиенти и отзивите от тях са повече от добри. По тази причина тя е една от наложилите се на българския рент-а-кар пазар.

Луксозна кола

Плюсовете при наемане на луксозна кола под наем са, че може за определено време да карате мечтания автомобил, да избирате между супер актуални спортни или изключително лъскави модели.

Луксозна кола

Специалните клиенти се сдобиват и с лимитирани серии, които са предназначени за отдаване под наем. А и повечето клиенти настояват за максимално качество плюс максимална сигурност за себе си и техните спътници, споделят отдаващите луксозни коли.

Затова те се сдобиват с моторни превозни средства, които да покриват търсените стандарти от наемателите, които все по-често са с различен социален профил. Много от колите са изключително луксозни и са приспособени както за градски условия, така и за по-продължителни пътешествия.

Понякога външният вид дори на най-лъскавите коли не издава за многото допълнителни екстри, с които разполагат, сред които може да е също така бронираният им корпус.

Снимки: Броне