Наемането на автомобил под наем отдавна не е екзотика, а широко разпространена услуга по цял свят. Предимно от нея се възползват бизнесмени по време на своите служебни пътувания, обществени личности в рамките на дадено събитие и много семейства по време на фамилните ваканции.

Кои са плюсовете на автомобилите под наем?

Какви са плюсовете от наемата на автомобил?

Рент-а-кар е предпочитан вариант в много повече от гореизброените случаи, което превръща отдаването на коли под наем все по-необходима опция. 

Масово се търсят при пътувания в чужбина, когато бързото придвижване до там предполага пътуване със самолет, но на територията на чуждата държава наличието на автомобил безспорно улеснява престоя и разглеждането на забележителностите и местноста. 

В помощ идва възможността да се наеме возило за даден период от време. Служебните пътувания също много често изискват временно ползване на чужд автомобил, за да може с наетата представителна кола да се посещават бизнес срещи.

Луксозни автомобили под наем се ползват и от известни личности, като холивудски звезди, певци, журналисти, общественици и творци при техните пътувания за срещи с почитатели, събития или турнета по света. 

Наемането на автомобил е предпочитана услуга и от хората, които се нуждаят от по-голям или специален автомобил, за да пътешестват по време на отпуската си с цялото семейство, със своите близки и приятели.

Дори при наличие на отлична лична кола, не винаги е възможно човек да пътува навсякъде с нея. Причината е по-далечното разстояние, необходимостта от точно определен модел возило, както и поради редица други непредвидени ситуации. 

Едно от най-големите предимства в подобни случаи е, че може да се наеме точно определен модел или вид превозно средство, отговарящо на изискванията спрямо конкретното пътуване или ангажимент, а понякога е и възможност да се шофира ултрамодерна машина. 

Какво трябва да знаем за колите под наем? 

При подбора на конкретния автомобил е важно да се знае каква е целта на пътуването и какви характеристики е нужно да притежава наетото превозно средство. В повечето случаи всички спецификации на колата са посочени. 

При отдаването й клиентът се ангажира да посочи периода, за който я наема и да гарантира нейната изправност при връщане. Възможно е да се дължат неустойки при повреда, но всички подобни условия се уточняват между наемателя и наемодателя още при сключване на сделката.

Хубаво е клиентът да прецени дали ще е в състояние сам да шофира новото возило, още повече при пътуване в чужда държава. Масово луксозните и по-скъпи коли се отдават с опция за наемане на професионален шофьор, който да управлява превозното средство.

Кои са плюсовете на автомобилите под наем?

Кой може да наеме автомобил?

Всяка компания за рент-а-кар има условия за отдаване на колите, но основното е наличие на лични документи и такива за правоспособност на водача. Ценоразписът се определя според времето и вида на автомобила. Разбира се, както вече стана ясно, може да се ползват услугите на професионален шофьор, ако фирмата предлага и такава услуга.

Правилата и изискванията на конкретните наемодатели са различни и те трябва да бъдат предварително предоставени на клиента. А вече всяка фирма има своя страница в интернет, където са качени всички важни данни, като цени, срокове, изисквания, допълнителни услуги и т.н. 

Освен това компаниите могат да предоставят допълнителни аксесоари към автомобила, като детска седалка, допълнителен багажник и други подобни.

Как да се сдобием с брониран автомобил?

В днешно време бронираните коли не са запазена марка само за световните лидери, политиците и много богатите хора. 

Ясно е, че финансовите възможности за наемане на модерни защитени модели са определящи, но под наем за определено време и за конкретно пътуване е достъпен лукс. Още повече, че собствената поддръжка на подобно возило е сериозно предизвикателство за мнозина.

Бронираните коли, независимо дали са лимузина, седан, джип и др. могат максимално да гарантират спокойствието на своя собственик или ползвател. Затова те все по-често могат да бъдат видяни по шосетата.

Бронираният автомобил под наем е най-лесният и бърз вариант за гарантирана сигурност на пътя. Отлични коли, коректна услуга и високо качество предлага Броне. 

Компанията разполага с широк набор от превозни средства, които да покрият най-високите изисквания на своите клиенти. В повечето случаи луксозните бронирани автомобили се наемат с шофьор. Тук ще попаднете на изключителни професионалисти.

Колата под наем е отлична възможност да се сдобиете с високопроходима машина или изискана кола за определен период от време. Често бронирани лимузини се наемат за специален повод, като сватба, например. Те осигуряват защита и набор от екстри.

Наетите бронирани коли не са просто средство за превоз. Те могат наистина да са зашита за своя ползвател. Целта на подобно превозно средство е да защити здравето и живота на пътниците и водача. При една висока степен на защита, возилото наистина ще посрещне дъжд от куршуми безпроблемно, както и по-сериозни атаки.

Кои са плюсовете на автомобилите под наем?

Скъпо ли е да се наеме брониран автомобил?

 Това е въпрос на възможности, но винаги колата под наем е по-евтина от личната. Това в пълна сила важи и за бронираните превозни средства, чиято поддръжка също е скъпа. 

Затова това е вариант, който се радва на широка популярност при бизнес пътувания, отпуска или делови срещи. Разходите под наем са далеч по-ниски при всички консумативи и обслужване, ако е собствен автомобил.

 Напоследък зачестява търсенето на бронирани бусове, мотори или ретро модели. Клиентите могат да се възползват и от допълнителната услуга – наемане на професионална охрана, т.е. може да си наемете и ескорт, ако е необходимо.

 Информация за всички условията, предлаганите модели возила и допълнителни екстри, ще откриете на страницата на Броне.бг

Там ще намерите широк набор от предложения, които да съобразите с нуждите си или с конкретната ситуация за използване на специализирания автомобил. Броне е лидер в бранша и заслужено може да стане и ваш фаворит . 

Клиенти на компанията споделят, че разходите им за наем на автомобил по време на тяхната ваканция или бизнес командировка, са много по-икономични. 

Причината е, че пестят време, консумативи, а и колата може да се наеме за часове или за километър пробег. Още повече, че изборът всеки път може да е различен – класически, ретро, спортни, луксозни или бронирани коли. 

Както и мотори или бусове, според необходимостта и желанието на наемателя.  А и много от тях са лимитирани серии, но не и когато ги ползвате под формата на рент-а-кар.

 

Кои са плюсовете на автомобилите под наем?

Снимки: Броне