Според проучване, проведено в САЩ, 6.2% процента от домакинствата притежават автомобил от луксозен и автомобил от среден клас, а 2.1% – единствено автомобил от луксозен клас. Същевременно, притежателите на превозни средства единствено от среден клас са 81.9%, а тези, които изобщо нямат собствена кола – 9.8%.

Макар и да идва отвъд океана, тази статистика ни дава достатъчно ясен отговор на въпроса защо хората изпитват тръпка от шофирането на луксозен автомобил. А именно – защото това идва с особено чувство за ексклузивност, статус и високо положение в обществото.

Разбира се, тази страст не е присъща всекиму и ако не я споделяте, това не ви прави екзотично изключение. Но ако високият клас превозни средства са лукс, който цените – вероятно бихте искали да го преживеете без задължително да похарчите милиони левове.

Наемът на луксозни коли под наем в София предлага именно възможността да си подарите това изживяване. И нещо повече – да го направите част от най-специалните поводи в живота си.

Луксозна кола в София

Джипове и спортни коли под наем за бал

Ако смятате, че наемът на луксозни автомобили за абитуриентския бал е изцяло местна традиция, то просто информацията ви е твърде оскъдна. Балът е повод за ексклузивни изживявания както на стария континент, така и отвъд океана. Защото, след като навлизаш в нова фаза от живота си, защо да не прекрачиш прага в Харли Дейвидсън?

С днешна дата, напускането на гимназията е един от основните поводи за наем на висок клас спортни и ретро автомобили, джипове и лимузини. Гъвкавите условия позволяват заемане на автомобила на часова база, което прави решението достъпно дори и при ограничен бюджет. Същевременно, за безопасността и спокойното изживяване на абитуриентите се гарантират от професионални шофьори, които изцяло отговарят за управлението на автомобила.

Макар повечето надеждни фирми с добър автопарк да се намират в столицата, наемът може да се организира за всяка точка на страната. За целта ще се наложи да заплатите единствено пробега на автомобила – след което да получите точно специалното изживяване, което си представяте.

Сред най-популярните спортни автомобили за бал можем да отличим Ford Mustang и Porsche Carrera, докато сред джиповете най-предпочитани са Cadillac Escalade и Ford F 250 Harley Davidson. Компания им прави вечната класика в лицето на Mercedes Maybach, който остава сред най-търсените луксозни автомобили под наем в София.

Луксозна кола под наем в София за специални събития и поводи

Луксозни и ретро коли под наем за сватба

Абитуриентският бал може да е един от първите отличителни поводи за наем на луксозен автомобил, но далеч не е единственият. Други специални моменти, за които си заслужава да инвестирате в комфорт и ексклузивност са романтична среща, моминско и ергенско парти… Или – разбира се – сватба.

Именно младоженците са втората голяма група, която предпочита да навлезе в новата фаза от живота си, обгърната в усещане за разкош. Най-често превозът се наема за придвижване от дома до ритуалната зала, но автомобилът може да се наеме и за целия ден. Професионалният шофьор може да обезпечи всички нужди за транспортиране на новото семейство между различни планирани локации, включително и извънградски такива.

Освен стандартния каталог с луксозни автомобили, младоженците често се спират на атрактивни ретро автомобили, с които да направят празника си истински спектакъл. Този тип возила са впечатляващ завършек за тематични сватбени тържества в ретро стил, както и отличен реквизит за запомняща се сватбена фотосесия.

Каталогът на Brone.bg може да отведе празника ви на ново ниво с ретро модели като Rolls Royce Corniche, Buick Riviera и Seven Arrows. Компания им правят бижута като Cadillac Eldorado и ГАЗ 13 „Чайка“… А за вас остава единствено задачата да изберете най-култовия сватбен превоз според вкуса и очакванията си.

Ретро луксозна кола

Нямате нужда от повод, за да си подарите уникално изживяване?

Понякога нуждата от тръпка и приключение е абсолютно валиден повод да си организирате собствен специален ден. Независимо дали искате да пиете шампанско на задната седалка през красива панорамна гледка или да паркирате моторна лодка до остров в Черно море – намирате се на точното място.

Каталогът на Brone.bg е специално селектиран така, че да покрие най-високите ви критерии за блясък и силни усещания. С бърза резервация онлайн и 100% гаранция за качество и безопасност, ние сме готови да превърнем всеки ден в онзи ден, за който ще искате да разказвате дълго след това.

Достатъчно е да знаете, че го заслужавате. След което – да си позволите да го изживеете!