Мечтаете ли за луксозен автомобил? Подобна екстра отдавна не е мираж, а напълно осъществимо желание. Достатъчно е да откриете коректната фирма, която предоставя коли под наем. Така всеки ваш специален повод, предстоящ празник или бизнес събитие ще могат да преминат точно така, както сте си ги представяли – по най-добрия възможен начин.

Луксозна кола под наем в София за специални събития и поводи

Отдаването на автомобили под наем се превръща във все по-търсена услуга, от която се възползват не само популярни личности и бизнесмени, но и всички, които по една или друга причина имат необходимост от специален превоз. Рент-а-кар возилата са  задължителен елемент от всяка сватба, абитуриентски бал, фамилното пътешествие или фирмено мероприятие.

Защо да предпочетем кола под наем?

Истината е, че не всеки може да си позволи лъскав автомобил, който разполага с набор от екстри. Но пък точно подобна кола придава необходимия блясък и завършеност на определени специални събития. Тогава най-добрата възможност е да се избере превозно средство, което всеки според предпочитанията си да наеме за определен период от време.

Повечето луксозни коли се отдават с професионален шофьор, което е допълнителен бонус и гаранция, че колата ще е в безупречна форма на пътя. Това освобождава наемателя от грижата да бъде нон стоп зад волана и да навиква към характеристиките на скъпото возило. От друга страна, наетият водач е признак за представителност и лукс, която повечето рент-а-кар услуги предоставят като възможност.

Луксозна кола в София

Всеки ли може да наеме рент-а-кар луксозно возило?

По принцип условията за ползване на кола под наем са стандартни. Фирмите за рент-а-кар предварително посочват изисквания към своите клиентите. Винаги се иска наемателят да предостави лични документи, свидетелство за правоуправление и гаранции, че ще заплати стойността на услугата. Времето за ползване и видът на автомобила са определящи за дадената цена. Почти винаги компаниите имат страници, където правилата и ценоразписът могат да бъдат видяни. Клиентът може да направи своя избор от наличните модели, както и да поиска допълнителни екстри или аксесоари към возилото.

Клиентът ангажира превозното средство за определен период, а наемателят може да регламентира евентуални неустойки при повреди или други вреди, които да се уточнят при сключване на сделката.

Коя фирма да изберете, за да наемете сигурен автомобил?

Превозни средства, които са с гарантирани отлични характеристики и с коректни условия за ползване, предлага фирмата Броне, която е утвърдена компания в бранша у нас. Тя разполага с достатъчно голям автопарк и различни видове превозни средства за всякакви поводи.

Луксозни коли под наем

Информация за всички условия, за предлаганите модели превозни средства и екстрите, с които разполагат, са качени на фирмената страница Броне.бг. Всеки клиент може предварително да се запознае с изискванията към наемателя, с плюсовете на конкретните автомобили, както и с допълните екстри, които могат да се ползват.

Нейните клиенти споделят, че могат да избират между спортни, класически, луксозни, бронирани и ретро коли, а разходите им за наем са много по-икономични, отколкото да поддържат постоянно специална машина в гаража си. Плюсовете при наемане на екстра возило под наем е сбъдване на мечта. Фирмата предоставя максимално качество при лоялни условия, което е най-бързият начин да получите  лукс, комфорт и 100 процентова гаранция по време на пътуването.

Предлаганите коли под наем са съобразени с условията за градско и извънградско пътуване, а при ползване на услугата със служебен водач, то всички те са изключителни професионалисти, които са обучени да се придържат към особеностите на конкретното пътуване и да шофират максимално сигурно ултра модерните машини. Луксозните и бронираните коли са с опция, при която се ползва наемане и на шофьор.

Луксозни коли и мотори под наем

Наред с колите все по търсени под наем са също така бронираните бусове, моторите и определени ретро модели. Всичко, което ви е необходимо, може лесно и бързо да е на ваше разположение с помощта на Броне.

Снимки: Броне