Луксозните коли под наем са услуга, която намира все по-голяма популярност в цял свят, сочат международните статистики по темата. Подобни коли под наем се търсят не само от популярните личности. Наемат ги бизнесмени, пътешественици и всички онези, които имат необходимост от лъскаво возило за специален повод. Много често това е сватба, абитуриентски бал, фирмено парти или друг личен празник, който предполага повече блясък.

Специални (бронирани) луксозни коли под наем

Специални коли под наем

Специалните коли няма как да са част от личния автопарк на много шофьори. Но затова пък рент-а-кар возилата са съвременният начин да ги притежаваме поне за определен период от време. Така всеки може да наеме кола под наем с всички желани екстри, дори даже с професионален шофьор към него.

Най-голямото предимство на луксозните коли под наем е, че те могат да бъде избрана според изискванията на конкретния повод. Така аштомобилът ще е перфектната екстра, която ще украси даденото събитие или ще превърне пътуването в незабравимо приключение.

Хората, които отдават коли под наем, съветват автомобилите да се избират според повода. Обикновено клиентът на колата я ангажира за даден период от време и при необходимост може да бъдат включени допълнителни екстри, например професионален водач.

В България лидер в отдаването на специални коли под наем е фирмата Броне. Тя предлага огромно разнообразие от превозни средства и коли под наем. Техните характеристики и условията, при които се отдават коли под наем, могат да бъдат намерени на специализираната страница на компанията Brone.bg.

Ретро коли под наем

Неповторим чар притежават ретро автомобилите, които все по-често се наемат за семейни тържества. Рент-а-кар услугата е подходящият и достъпен начин, за да може подобно бижу на четири колела да направи всеки празник още по-незабравим. Не са много колекционерите, които притежават ретро коли. Подобна придобивка изисква немалко средства за поддръжка. Затова възможността да се намери такова превозно средство остават компании като Броне, които предоставят коли под наем. Там може да откриете класически модели в отлично състояние.

Ретро коли под наем

Audi rs7

Audi rs7 определено е предпочитан автомобил сред луксозните коли под наем. Той е изключително мощен, свръхбърз и ултрамодерен звяр на пътя. В световните класации моделът води първенството на най-скоростните бронирани коли. Характеристиките на впечатляващото возило спират дъха. Аudi rs7 може да развие до 325 км/час. Автомобилът с тунинг пакет от APR увеличава още повече мощността на мотора. Луксозният автомобил ускорява до 100 км/час само за …3 секунди.

Нива на защита на Audi rs7

Звучи невероятно, но Audi rs7 е бронирано возило, което се отличава с изключителна маневреност на шосето. Причината е в поредицата от иновативни подобрения по модела. Те са дело на автомобилните конструктори, чиято основна цел е постигната – максимална защита при необходимата бързина.

Най-важното в случая са възможностите на новите технологии. Благодарение на тях луксозната кола е изработена от поликарбонати и благодарение на тях, автомобилът е значително олекотен. Новият материал е сочен за перфектния заместител на балистичната стомана.

Специалистите в бранша твърдят, че модерният поликарбонатен композит е 10 пъти по-силен от балистичната стомана. Защитата на стъклата е гарантирана от многослойния поликарбонат.

Луксозни коли под наем

Audi rs7 покрива ниво В4, което означава, че осигурява защита срещу огнестрелни оръжия от типа на Magnum 44 калибър. Освен всичко друго колата може без проблем да преодолее препятствия на пътя като огради или поставени ограничения. Гумите са подсилени благодарение на Pirelli P Zero Run Flat. Това гарантира поне още 50 километра проходимост в случай, че бъдат простреляни. Автомобилът разполага също с датчици, които могат да засичат мини или други взривни устройства.

Не е случайно, че Audi rs7 е предпочитан автомобил сред луксозните коли под наем. Не по-малко впечатляващи са допълните екстри за защита на пътниците във возилото. По вратите може да потече ток, ако някои се опита да ги отвори отвън. Т.нар. електрошокова защита се допълва от лютив спрей, които може да бъде разпръснат около колата. Над всяка седалка има кислородна маска и система за чист въздух при евентуално обгазяване.

Към всеки брониран автомобил от този модел има специален куфар с оръжие, който се отваря с биометрични данни. Телефонът в колата има бързо набиране към спешните телефони на полицията и за лекарска помощ. Предвидено е също колата да не може да бъде засечена с дронове, като за целта има система за заглушаване на честоти.

Audi rs7 е сред най-бързите коли. Уникалното съчетание на маневреност и свръх защита превръщат модела в хипермодерен. Превозното средство е с изключителни технически характеристики. Автомобилът е с 4-литров битурбо двигател V8 до 770 к.с. и въртящ момент – до 1085 Нм.

По външен вид колата изглежда като модерен градски модел с класическите четири врати, но дизайнерските подобрения и допълнителните екстри са характеристики за изключително МПС. Вътре колата е уникално луксозна. Салонът за пътниците е кожен, спортен тип, с удобни предпазни колани и допълнителни удобства по време на пътуването.

Предпочитаният автомобил сред луксозните коли под наем предлага сигурност на пътя. В колата има компютър, който помага на водача. Много са и наличните сензори, които също предупреждават навреме за възможните опасности.

Като при всички съвременни коли от по-висок клас, Audi rs7 има налични предупреждения за сблъсък напред или за аварийно спиране, за интензитета на трафика, т.нар. сляпо място, опция за нощно виждане, круиз контрол. Могат да бъдат задействани гласовите команди, с които навигацията е изключително лесна и шофирането е улеснено максимално.

Луксозни коли под наем

Audi rs7 наистина е уникална кола от най-ново поколение превозни средства. Тя е сред най-предпочитаните, заради уникалните си качества на луксозно МПС. Освен това максималната сигурност е най-важната характеристика за бронирания автомобил.

Доскоро тази екстра се смяташе, че е запазена марка за политическите лидери, тв звездите и крупните бизнесмени. Днес обаче бронираните коли са все по-често на пътя и са по-достъпен лукс. Пък и защитените превозни средства отдавна не са само за военни действия.

Те стават все по-приспособими към градските условия на каране. Големите подобрения по тях се дължат на технологичния бум и възможностите за използване на високите технологии в производството на автомобили.

Отдаването на бронирани коли под наем е най-лесният и бърз начин да се осигури сигурност и защита на пътя. В много случаи подобно удобство е повече от необходимо.

За да се притежава автомобил с множество екстри, понякога единственият начин е да се наеме кола под наем за лимитиран период от време. Компаниите за рент-а-кар предоставят тази възможност. Броне разполага с богат избор от луксозни леки превозни средства. Може да се наемат още лодки, мотори и други возила. Компанията може да сбъдне мечтата за шофирането на уникален автомобил, който да е брониран, бърз, модерен и с изключителни екстри. Сигурността на колите също не е за подценяване. Всеки един предлаган модел от колите под наем е с гарантирана поддръжка, а шофьорите са доказани професионалисти. Възможно е услугата да е за определени часове или за километър пробег.

На фирмената страница на Броне.бг всеки може да открие нужната информация и всички условия за наличните коли под наем, както и как те могат да бъдат наети. Всички клиенти на компанията споделят отлични отзиви за използваните от тях автомобили. Високи са оценките и за екипа на компанията.

Перфектни коли под наем, коректна услуга и изключително високо качество са синоним за работата на Броне. Компанията може да задоволи високите изисквания на всеки клиент, които търсят коли под наем. Автопаркът, с който разполага фирмата, се обновява постоянно и според всички съвременни стандарти. Услугата отговаря на международните правила в отдаването на коли под наем.

Снимки: Броне.бг